pedicure

Vergoeding 2018: Pedicure bij een medische voet Interpolis zorgverzekering. inline/alert. inline/chevron-left. inline/chevron-left-aqua. inline/chevron-right. inline/chevron-right-aqua. inline/clear.
een medisch pedicure MP, geregistreerd in het KwaliteitsRegister voor Pedicures KRP van ProCert. een pedicure in de zorg, geregistreerd in het Register Paramedische Voetzorg RPV van Stipezo. een chiropedist of pedicure-chiropedist, geregistreerd in het Register Paramedische Voetzorg RPV van Stipezo.
Medische Pedicures Hoogezand De Boer SchoenmodeDe Boer Schoenmode.
Medische Pedicures bij De Boer Schoenmode in Hoogezand. Op deze pagina vindt u informatie over de Medische Pedicures bij De Boer Schoenmode, welke pedicure behandelingen wij uitvoeren en wat de kosten van een pedicure behandeling bij De Boer Schoenmode zijn.
Pedicure Praktijk Leersum, gediplomeerd medisch pedicure.
Dreef 110 3956 EW Leersum Tel 06-20828911. Pedicure Praktijk Leersum. Pedicure Praktijk Leersum. Pedicure Praktijk Leersum. In de praktijk kunt u terecht voor de behandeling van al u nagelproblemen, zoals bijvoorbeeld ingroeiende nagels, schimmelnagels-hypertrofische nagels, eeltproblemen, likdoorns en of kloven.
ProCert Kwaliteitsregister Pedicures Specialisaties.
De meeste zorgverzekeraars vergoeden de behandeling bij diabetici en sommige maatschappijen vergoeden eveneens de voetbehandeling van reumapatiënten. Een medisch pedicure is een pedicure die naast de basisopleiding een kopstudie medisch pedicure heeft doorlopen, waardoor zij alle soorten risicovoeten kan behandelen, waaronder die van diabetespatiënten.
Pedicure-vacatures in Den Haag maart 2019 Indeed.nl.
Uitvoeren van cosmetische pedicure behandelingen interne opleiding, ervaring is een pré. Wij zoeken een Spa Pedicure en Spa manicure medewerker voor het. Gesponsord vacature opslaan. Wij leveren aan salons die zich bezighouden met nagelstyling, manicure, pedicure en beauty in de meest brede zin.
Zoek een pedicure of medisch pedicure bij u in de buurt ProVoet.
Home Consumenten Zoek een pedicure of medisch pedicure bij u in de buurt. Zoek een pedicure of medisch pedicure bij u in de buurt. ProVoet heeft voor consumenten een speciale website ontwikkeld: Pedicure in de buurt. Lid worden van ProVoet?
Pedicure Archieven MegaPoint.
15 Producten per pagina. 30 Producten per pagina. 45 Producten per pagina. Anti Druk 25. Dental Towels 4. Diverse Artikelen Voetverzorging 18. Flesjes Potjes 15. Handschoenen Mondmaskers 11. Losse Handstukken 18. Medisch Pedicure 27. RVS Schalen etc. Siliconen Hulpmiddelen 32.
Voordeel op Pedicure aan huis Thebe Extra.
Pedicure aan huis. De Pedicure aan huis kan hetzelfde als een pedicure in een salon. Een behandeling kan bestaan uit het desinfecteren van uw voeten, het knippen en reinigen van nagels en het verwijderen van eelt. Indien nodig worden ook likdoorns, blaren, schimmels en wratten aangepakt.
Pedicure PUUR.
De focus ligt bij onze nieuwe SPA Pedicure Manicure Concept, naast effectieve verzorging op een ontspannen ME-TIME moment voor uzelf! Uniek aan onze nieuwe pedicure en manicure behandelingen is de dat deze behandelingen worden uitgevoerd in een uiterst ontspannen sfeer, extra aandacht voor een ontspannen geest naast een perfect verzorgde hand of voet.

Contacteer ons

Resultaten voor pedicure