pedicure zoetermeer

Zelfstandig Pedicure-vacatures in Zoetermeer november 2017 Indeed.nl.
Huidinstituut Jossy van der Zwan Zoetermeer. Hiervoor vragen wij een ervaren pedicure die zelfstandig kan werken maar ook in teamverband. In bezit van een pedicure diploma. 12 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Huidinstituut Jossy van der Zwan Vacatures in Zoetermeer.
Pedicure aan huis met korting.
Bij de pedicure aan huis kunt u kiezen uit verschillende behandelingen.: De basisbehandeling bestaat onder andere uit het knippen en frezen van de teennagels, het behandelen van ingegroeide nagels, het verwijderen van eelt en likdoorns en het insmeren van de voeten om de bloeddoorstroming te bevorderen.
KijkBijMij advies via live video interactie.
s-Hertogenbosch, 25 januari 2019 Op woensdag 23 januari 2019 heeft Kijk Up B.V, holding van de gelicenseerde namen MyCom en KijkBijMij faillissement aangevraagd bij de rechtbank. Het huidige businessmodel is definitief achterhaald, stelt Algemeen directeur Marco Heestermans van Kijk Up.
Wellfeetness praktijk voor voet en handverzorgingWellfeetness Medisch pedicure Zoetermeer.
De Medisch pedicure. De Medisch pedicure is gespecialiseerd in complexe voetproblematiek. Zij kan alle zogeheten risicovoeten behandelen, ontstaan ten gevolge van reuma, diabetes, spasticiteit, ouderdom of verwaarlozing. De medisch pedicure heeft uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van orthesiologie, nagelreparatie en anti-druk technieken. Zij werkt op een doelmatige wijze samen met andere zorgaanbieders. Stichting Gezondheidszorg Zoetermeer.
Voetcentrum Verweij Pedicure-behandelingen en opleidingen.
Op 12 januari 2019 gaat de nieuwe opleiding medisch pedicure sport van start in Zoetermeer. Dit is een erkende opleiding en leidt op voor het branche certificaat medisch pedicure sport. Vanaf september 2019 starten we met de nieuwe opleiding oncologie voor de medisch pedicure.
RITUALS Cosmetics Officiële Webshop.
Verras en verwen een speciaal iemand in 3 eenvoudige stappen. Toon je waardering en beloon je klanten met een uitzonderlijk cadeau. Kom tot rust en ga op zoek naar een moment van balans in de sleur van het dagelijks leven.
Beauty Mamojo Health Care Beauty Center Zoetermeer.
Eén plek voor Beauty. Ons beautyplein is dé plek in Zoetermeer met een breed aanbod van behandelingen voor gezicht en lichaam. Persoonlijke aandacht en ontspanning staat in onze schoonheidssalon centraal. Of dit nu gaat om een heerlijke gezichtsbehandeling, huidverbetering, luxe lichaamsmassage of bruidsmake-up. U gaat voldaan en tevreden na elke behandeling bij ons de deur uit. Keuze aan schoonheidsbehandelingen.: Verven wimpers en/of wenkbrauwen. Bruidsmake-up inclusief proef. Wij werken met professionele en mooie gezichtsverzorgings lijnen, zoals de merken Sans Soucis, MD Biodroga, Louis Widmer en Zarqa. Voor alle behandelingen kunt u online een afspraak inplannen. We mogen onze voeten niet vergeten. Onze voeten willen we nog wel eens vergeten, maar door dagelijkse belasting en/of voorkomen van pijnklachten is het van belang dat we onze voeten de nodige aandacht geven. Onze pedicure kan u een heerlijke voetverzorging geven of een uitgebreide luxe behandeling.
Pedicure en voetverzorging Zoetermeer Pedicure.nl.
Kies een gewenste pedicure of voetverzorger uit de lijst met een van de volgende specialisaties of aantekeningen: Medisch Pedicure, Nagelbeugeltechniek, Nagelreparatie Nagelprothese, Drukvrijtechnieken, Orthesiologie, Schimmeldiagnostiek, Diabetische voet, Reumatische voet, Spastische voet, Oncologische voet, Oudere voet, Verwaarloosde voet, Voetreflexologie, Sportpedicure, Cosmetische voetverzorging, Nailart Gelnagels, Voetmassage, Provoet, Stipezo, KRP, Manicure en Schoonheidssalon. U kunt de zoekresultaten filteren met behulp van de specialisatie filter en u vindt zoekresultaten in iedere wijk noord, oost, zuid, west en het centrum van Zoetermeer en u kunt kiezen voor een pedicure aan huis.
Sylvové, Medisch pedicure en Schoonheidsspecialiste.
Wie ben ik? Mijn naam is Sylvia Kruijt, gediplomeerd Medisch Pedicure. Doordat ik ben aangesloten bij de Branche-organisatie: ProVoet, is mijn naam in het kwalitetitsregister van de ProCert opgenomen. Dit laatste betekent dat ik door verplichte bijscholing altijd op de hoogte ben en blijf van veranderingen en verbeterde ontwikkelingen in de voetzorg. Vanaf januari 2014 sta ik ingeschreven bij de stichting Gezondheidszorg Zoetermeer SGZ.

Contacteer ons

Meer resultaten voor pedicure zoetermeer