pedicure groningen

Pedicure in Provincie Groningen: Boek direct online! Treatwell.
Pedicure luxe behandeling. Kort overzicht salongegevens. Midden in het centrum van Groningen en in het hotel Schimmelpenninckhuys aan de Oosterstraat vind je La Rheine. Irini heeft altijd al een passie voor schoonheidsverzorging gehad en in de loop der jaren heeft ze zich verder gespecialiseerd in diverse behandelingen.
Schoonheidssalon Margje Rabenhauptstraat 28, Groningen.
iZiFeet Pedicure Groningen.
Graag verwelkom ik u voor een vakkundige behandeling in mijn moderne praktijk aan de Vaargeul 163 in Groningen. Er is ruime parkeergelegenheid en PIN betaling is mogelijk. U kunt mij bellen, WhatsAppen of mailen voor het maken van een afspraak. Maandag t/m vrijdag.: 0900: t/m 1800: uur. Zie de Contact pagina voor meer informatie. Mijn naam is Dorine Zuijdwijk. Gediplomeerd Pedicure, in mijn mooie eigen praktijk iZiFeet.
Homepage Pedimed.
Bent u werkzaam als pedicure, schoonheidsspecialiste, of elders in de uiterlijke verzorging, dan bieden wij u een breed assortiment aan producten aan. U kunt bij Pedimed terecht voor saloninrichting, verbruiksartikelen en verkoopartikelen. Alle producten zijn op voorraad in onze groothandels in Groningen en Heerenveen en tevens online te bestellen in onze webwinkel.
Zoek een pedicure of medisch pedicure bij u in de buurt ProVoet.
Home Consumenten Zoek een pedicure of medisch pedicure bij u in de buurt. Zoek een pedicure of medisch pedicure bij u in de buurt. ProVoet heeft voor consumenten een speciale website ontwikkeld: Pedicure in de buurt. Lid worden van ProVoet?
Ontspannende pedicure in Haren Groningen Treatment Company, stralend van top tot teen!
Ons advies: kom eens in de 6 tot 8 weken langs en laat ons je voeten in de beste conditie ooit brengen! En daarbij hoort ook het advies om ze dadelijk thuis lekker in te smeren met een crème die past bij jouw voeten. Pedicure Treatment Basis.
Studio Nails Feet in Groningen Provoet Pedicure.
Gespecialiseerd pedicure Pedicure met aantekening DV en/of RV. De pedicure die een aantekening voetverzorging bij diabetici en/of voetverzorging bij reumapatiënten bezit, heeft na de opleiding een bijscholing gedaan. De pedicure werkt volgens vastgestelde richtlijnen en weet wanneer zij de cliënt moet doorsturen naar de behandelend arts.
Top to Toe Beauty Haar Pedicure.
beauty haar pedicure. Choose to shine. Top to Toe. Salon voor haar, schoonheid en hand en voetverzorging. Met passie voor natuurlijke schoonheid. Een plek waar je professioneel en passend advies krijgt over stijl, behandeling en product. Voor een optimaal resultaat door persoonlijke aandacht. Om je erop je best uit te laten zien. En te laten voelen. Je haar is je beste accessoire. Daar ga je met zorg mee om. Voorafgaand aan een knipbeurt of behandeling krijg je bij Top to Toe zorgvuldig advies. Over het juiste model, passend bij vorm van het gezicht, stijl en persoonlijkheid. Wees goed voor je lichaam. Verwen jezelf met bijvoorbeeld een gezichtsbehandeling, harsbehandeling, verven wimpers en wenkbrauwen, epileren of manicure. Iedereen is gebaat bij gezonde voeten. Of je nu veel loopt, staat of zit. Voeten dragen vaak het gewicht van het hele lichaam en krijgen veel te verduren. Je kunt terecht met gezonde of problematische voeten. Top to Toe gebruikt uitsluitend hoogwaardige dierproefvrije en waar mogelijk natuurlijke producten. Voor haarverzorging van label.m. Voor beauty van Medex. of bel 050 737 0 292. Turftorenstraat 16 Groningen centrum Op afspraak di t/m vr 10 19 u / za 10 15 u.
Esthersimmeren.nl.
Ik" heb ruim 20 jaar als verpleegkundige gewerkt in ziekenhuizen en bij mensen thuis. Het was al jaren een wens van mij om een eigen pedicurepraktijk te beginnen. In 2014 heb ik mijn diploma voor pedicure gehaald en heb sindsdien mijn eigen pedicurepraktijk.

Contacteer ons

Zoeken naar pedicure groningen